SuperSport.lv piedāvā: Sporta uztura padomi

SuperSport.lv piedāvā: Sporta uztura padomi 

Sportistiem ir sarežģītas uztura vajadzības, tādēļ sporta uztura speciālista padomi ir ļoti būtiski. 

Arī tiem, kuri ar sportu nodarbojas vien amatiera līmenī, ir vērts zināt dažus padomus, kas palīdzēs justies labāk un sasniegt izvirzītos fizisko aktivitāšu mērķus. 

Novērtējiet esošo uztura plānu 

Lai ieviestu pārmaiņas, vispirms der novērtēt esošos ēšanas paradumus. Tas palīdzēs saprast, kādas korekcijas veikt, kādus mērķus izvirzīt. 

Novērtējiet savu veselības stāvokli 

Uzsākot fiziskās aktivitātes un mainot uztura plānu, noteikti jānovērtē arī veselības stāvoklis. Varat konsultēties ar ārstu, kā arī veikt analīzes. 

Atcerieties par regularitāti 

Veselībai vislabākais ir sabalansēts uzturs un regulāras maltītes. Atcerieties – labāk vairākas vieglas maltītes dienā, nekā divas vai trīs pamatīgas! 

Kad vērsties pie Sports Nutrition speciālista? 

Uzsākot sportot profresionālā līmenī vai arī tad, ja neizdodas sasniegt izvirzītos mērķus paša spēkiem (piemēram, uzaudzēt muskuļu masu vai zaudēt svaru), var vērsties pie speciālista, kurš konsultēs un sastādīs piemērotu uztura programmu. 

Sportiskiem cilvēkiem šobrīd pieejami arī dažādi sports nutrition produkti, piemēram, enerģijas batoniņi, kā arī proteīna dzērieni, kas var palīdzēt mērķus sasniegt ātrāk. Pirms Sports Nutrition produktu lietošanas ir svarīgi iepazīties ar to sastāvu un, neskaidrību gadījumā, konsultēties ar speciālistu. 

Noderīga informācija sportiskajiem 

Daudz noderīgas informācijas par sportu un fiziskām aktivitātēm, kā arī veselību un uzturu varat atrast dažādos resursos – gan interneta portālā SuperSport.lv, gan citviet. 

Sport ru

Tiem, kuriem patīk ne vien sportot pašiem, bet arī sekot līdzi profesionālu sportistu sasniegumiem, noteikti patiks arī resurss Sport ru. Tur pieejama daudzveidīga informācija par visu aktuālo sporta pasaulē. Neatkarīgi no tā, vai Jums patīk hokejs, teniss, basketbols vai kāds cits sporta veids, Sport Ru Jums būs interesants informācijas avots. 

Smscredit lv – sportistu atbalstītājs 

Nav noslēpums, ka sportu atbalsta dažādi uzņēmumi. Piemēram, Smscredit.lv atbalsta dažādus sporta notikumus, kā arī veicina sportisko aktivitāšu popularitāti. Līdz ar to arī smscredit.lv sagatavotajos informatīvajos materiālos varat atrast daudz vērtīgas un saistošas informācijas. 

Olybet – izklaide azartiskajiem 

Sporta faniem tiek piedāvāts ne tikai sekot līdzi sporta aktualitātēm, bet arī izklaidēties un pārbaudīt savu veiksmi! Olybet sporta totalizators piedāvā iespēju veikt likmes un Jūsu izvēlētu sporta notikumu un veiksmes gadījumā saņemt laimestu. 

Tāpat Olybet arī piedāvā  sporta cienītājiem interesantu informāciju un izklaidi. 

Sports ir aizraujošs gan sportistiem, gan viņu faniem! SuperSport vēl Jums daudz aizraujošu mirkļu sporta pasaulē! 

Exit mobile version