SuperSport apskats: Jauktā cīņas māksla

SuperSport apskats: Jauktā cīņas māksla 

Vēl viens sporta veids, ko noteikti vērts pieminēt ir jauktā cīņas māksla jeb MMA. To var dēvēt arī par beznoteikumu sporta veidu. 

Kas ir MMA? 

MMA – jauktajā cīņas mākslā apvienoti vairāki cīņu sporta stili, piemēram, bokss, karatē, džudo un citi. Kā jau minēts iepriekš, šim sporta veidam nav tik strikti noteikumi, kas to padara par nervus kutinošu piedzīvojumu ikvienam, kas tajā piedalās vai to vēro. 

Kur sekot līdzi aktuālajiem sporta notikumiem? 

Neatkarīgi no tā, vai Jums patīk jau pieminētā jauktā cīņas māksla vai kāds cits sporta veids, ir plašas iespējas sekot līdzi visam aktuālajam gan internetā, gan TV un citviet. Arī šeit, SuperSport, tiek piedāvāts plašs dažādu sporta veidu apskats. Bet protams, SuperSport nebūt nav vienīgā iespēja. 

Sports TV 

Noteikti vērts apskatīt arī Sports Tv piedāvātās iespējas. Sports TV ļauj sekot līdzi dažādu spēļu norisei un būt vienam no pirmajiem, kuri uzzina rezultātus! Tā, piemēram, ja sekojat līdzi olimpiskajām spēlēm, tad šī ir laba vietne, kur uzzināt visu aktuālo, piemēram, to, kā startē mūsu daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs. 

Deniss Vasiļjevs Olimpiskajās spēlēs

Lai arī sacensību laikā izvēles programmā Deniss Vasiļjevs piedzīvoja kritienu, viņš tik un tā uzlaboja savu pozīcīju un ierindojās 13. vietā. Kā atzina pats sportists, viņš ar savu sniegumu lepojas. Vairāk par Olimpiskajām spēlēm varat lasīt iepriekšējos rakstos

Olybet – izklaide sporta faniem

Sporta notikumu vērošana nav vienīgā iespēja, kas pieejama sporta faniem. Aizraujoša izklaide var būt arī sporta totalizators, ko piedāvā arī vietne Olybet. Tā ir iespēja sekot līdzi iecienītajām sporta spēlēm, prognozēt to rezultātu un veiksmes gadījumā saņemt naudas laimestu! Šai izklaidei ļoti svarīgi izvēlēties uzticamu interneta vietni, piemēram, jau pieminēto Olybet. 

 

Exit mobile version